Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278129

Amistoso (Int.) 731278129 Información oficial sobre el partido 731278129 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

España Raptors Alineación oficial del equipo 'España Raptors' en el partido 1 - 2 BK Bollhav Alineación oficial del equipo 'BK Bollhav' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
España Raptors Alineación oficial del equipo 'España Raptors' en el partido 2 - 0 BK Bollhav Alineación oficial del equipo 'BK Bollhav' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España Raptors

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): Edgar Łagowski de Raptors va demostrar les seves habilitats al minut 42 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Manuel Ruiz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 214 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Raptors tenia un penal al seu favor al minut 80, però el porter va aturar el xut de Manuel Ruiz amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Tjelvar Karlmo, t'estimo!!!''
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 陸 (Luk) 文敬 (Wenjing), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

BK Bollhav

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Niko Saarto va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Per Ingelhall va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Bollhav, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Niko Saarto va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bollhav va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Vincenzo Vergnasco va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Peter Holsjö va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mathias Sloth va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Niko Saarto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.