Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277878

Amistoso (Int.) 731277878 Información oficial sobre el partido 731277878 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

A.c. Barona Alineación oficial del equipo 'A.c. Barona' en el partido 2 - 4 Spartak Rebels Alineación oficial del equipo 'Spartak Rebels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
A.c. Barona Alineación oficial del equipo 'A.c. Barona' en el partido 5 - 2 Spartak Rebels Alineación oficial del equipo 'Spartak Rebels' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.c. Barona

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Davide Speranza, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Barona se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ajabu Kimbugwe de Barona aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Ajabu Kimbugwe de Barona gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aldo Maria Miclausig va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Michael Balkmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Timo Norkko va estar a punt d'empatar per a Barona quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Michael Balkmann va desviar la pilota a l'últim instant.

Spartak Rebels

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en António Amado Coelho per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Alfonso Silveira, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 49.
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Spartak sempre confia amb les genialitats d'en António Amado Coelho; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 3.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Spartak van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en António Amado Coelho.