Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277851

Amistoso (Int., RC) 731277851 Información oficial sobre el partido 731277851 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

RB Atiliano Alineación oficial del equipo 'RB Atiliano' en el partido 1 - 5 Sacachispas Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Sacachispas Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
RB Atiliano Alineación oficial del equipo 'RB Atiliano' en el partido 1 - 7 Sacachispas Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Sacachispas Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RB Atiliano

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Stefano Zaami de Atiliano va aconseguir igualar el partit al minut 19, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Prahalad Ghosh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sacachispas Fútbol Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): En Leopoldo Fiorita va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 16. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sacachispas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Paolo Alejandro Eberto.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Sacachispas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mariano Nahuel Riveros.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Vladislav Semanov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 1 - 4 per a Sacachispas.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 75 pels visitants. En Leopoldo Fiorita va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Fernando Ezequiel Meydac va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Delfín Armengol, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Fernando Ezequiel Meydac, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sacachispas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Mariano Nahuel Riveros va deixar a Władysław Twardowski assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladislav Semanov de Sacachispas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariano Nahuel Riveros de Sacachispas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.