Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277839

Amistoso (Int.) 731277839 Información oficial sobre el partido 731277839 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Gamonales FC Alineación oficial del equipo 'Gamonales FC' en el partido 1 - 5 Valencia Tol FC Alineación oficial del equipo 'Valencia Tol FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gamonales FC Alineación oficial del equipo 'Gamonales FC' en el partido 0 - 3 Valencia Tol FC Alineación oficial del equipo 'Valencia Tol FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamonales FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): En Aitor Carilao entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gamonales, un peu providencial d'en Itamar Caro va situar el 1-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Christos Alexoudis de Gamonales va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aitor Carilao de Gamonales es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nguyễn Minh Ân.

Valencia Tol FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Danilo Borrego al minut 8 va permetre a VAL FC prendre avantatge per 0 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Stefan Bohstad es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del VAL FC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan García, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Danilo Borrego va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a VAL FC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ivan Grgin es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): VAL FC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Thomas Leclercq va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan García de VAL FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Grgin de VAL FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.