Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277804

Amistoso (Int.) 731277804 Información oficial sobre el partido 731277804 en Hattrick

07.05.2024 21:15:00

Kaspichan Alineación oficial del equipo 'Kaspichan' en el partido 0 - 8 Satander Team FC Alineación oficial del equipo 'Satander Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Kaspichan Alineación oficial del equipo 'Kaspichan' en el partido 1 - 7 Satander Team FC Alineación oficial del equipo 'Satander Team FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaspichan

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Kaspichan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vasil Nyagolov en un 1 contra 1 amb el porter Matteo Francolini, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Kaspichan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bogdan Stoyanov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Satander Team FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Satander es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jonas Bredner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Tomàs Balagué va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Satander.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Juan Borja Giménez va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Satander.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 60, en Tomàs Balagué la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Martí Dies que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gniewomir Lewandowski és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Martí Dies perquè aconseguís el 0 - 5. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Borja Giménez de Satander l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 68 de partit.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Jonas Bredner des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Satander va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Martí Dies, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 8 pujava al marcador.