Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277776

Amistoso (Int.) 731277776 Información oficial sobre el partido 731277776 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

FC JOINT420 Alineación oficial del equipo 'FC JOINT420' en el partido 2 - 1 Casa Pia Atletico Club Alineación oficial del equipo 'Casa Pia Atletico Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC JOINT420 Alineación oficial del equipo 'FC JOINT420' en el partido 4 - 2 Casa Pia Atletico Club Alineación oficial del equipo 'Casa Pia Atletico Club' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC JOINT420

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va premiar JOINT420 amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Kastor Dzienis va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jason Harewood la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del JOINT420 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Silvano de Diesbach va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de JOINT420 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): JOINT420 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Piero Sibani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arvid Antonia.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Jason Harewood va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de JOINT420 a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Zeno Dida va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luis Laredo va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en George Popovici.

Casa Pia Atletico Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dinand Karnebeek arribés a peus de Just Pétel, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atletico el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Jesper de Waard va quedar-se sol davant el porter Alex-Iulian Pâslaru, però aquest va poder aturar el xut.