Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277513

Amistoso (Int.) 731277513 Información oficial sobre el partido 731277513 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

Les chat de Sarry Alineación oficial del equipo 'Les chat de Sarry' en el partido 1 - 3 Solskinsbold IF Alineación oficial del equipo 'Solskinsbold IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les chat de Sarry Alineación oficial del equipo 'Les chat de Sarry' en el partido 2 - 2 Solskinsbold IF Alineación oficial del equipo 'Solskinsbold IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,4 % 41,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les chat de Sarry

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Sarry va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Giovanni Pecchinenda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Sarry Kristin Moğol quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): 将司 (Shoji) 山内 (Yamauchi) de Sarry va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Solskinsbold IF

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Roberto de Morais de Solskinsbold va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Solskinsbold va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Fritz Legg va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Roberto de Morais de Solskinsbold va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Juan De Dios Rada quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gelu Ţânţaru, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Roberto de Morais de Solskinsbold va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Juan Menchón va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Juan Menchón va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paris Grivas.