Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277330

Amistoso (Int., RC) 731277330 Información oficial sobre el partido 731277330 en Hattrick

08.05.2024 18:55:00

Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido 1 - 3 Team Borane Alineación oficial del equipo 'Team Borane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido 1 - 0 Team Borane Alineación oficial del equipo 'Team Borane' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Voigas United

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Voigas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Adama Sanfo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Voigas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mario Giraldo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 200 Minuto 66 (Ocasión de falta): Voigas va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 66, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Team Borane

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lawrence Musoke-Nteyafas de TB va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Alamisi Kimenye va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, TB, al minut 20. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 22 minuts quan Alamisi Kimenye va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a TB.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Andrea Scanu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.