Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277095

Amistoso (Int., RC) 731277095 Información oficial sobre el partido 731277095 en Hattrick

08.05.2024 10:50:00

FC Sarganserland Alineación oficial del equipo 'FC Sarganserland' en el partido 6 - 2 Reideriai Alineación oficial del equipo 'Reideriai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Sarganserland Alineación oficial del equipo 'FC Sarganserland' en el partido 10 - 0 Reideriai Alineación oficial del equipo 'Reideriai' en el partido
Es un cenizo 9.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sarganserland

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sarganserland contenien la respiració mentre en Petr Křičenský s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Sarganserland va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 35 Jacek Łada va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Sarganserland va augmentar la diferència quan Jean-Luis Klossner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sarganserland va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jean-Luis Klossner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Petr Křičenský va incrementar l'avantatge de Sarganserland amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jacek Łada, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Sarganserland.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Petr Křičenský va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Filippo Menges va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sarganserland.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Theodor Meiringer de Sarganserland es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Reideriai

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Stefan Gustavsson va acabar en una passada genial cap al jugador de Reideriai Fulgintas Jurgevičius, que va marcar el 1 - 1.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jeroslavas Pertikas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jordan Leupe la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.