Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276812

Amistoso (RC) 731276812 Información oficial sobre el partido 731276812 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

muralla escudo Alineación oficial del equipo 'muralla escudo' en el partido 3 - 0 ZALDIVAR TEAM Alineación oficial del equipo 'ZALDIVAR TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
muralla escudo Alineación oficial del equipo 'muralla escudo' en el partido 2 - 0 ZALDIVAR TEAM Alineación oficial del equipo 'ZALDIVAR TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

muralla escudo

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): muralla s'avançava al marcador al minut 42, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Coquero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): muralla va augmentar la diferència quan Alejandro Coquero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Baltz Baraño de muralla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Baltz Baraño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ignacio Menéndez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 56 (Ocasión de penalti): En Ignacio Menéndez va llançar un penal al minut 56. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Baltz Baraño per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Om va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

ZALDIVAR TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marc Josep Mirabent quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ZALDIVAR va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Solaun, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marc Josep Mirabent, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): ZALDIVAR van sortir al contraatac al minut 73, però Balbín Vázquez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfredo Arnaldo de ZALDIVAR va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Gigio Biagi es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vitus Mohr de ZALDIVAR es va guanyar la targeta groga merescudament.