Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276700

Amistoso 731276700 Información oficial sobre el partido 731276700 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Tobilleras de Argamasa Alineación oficial del equipo 'Tobilleras de Argamasa' en el partido 4 - 0 MAD Lions KOI Alineación oficial del equipo 'MAD Lions KOI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tobilleras de Argamasa Alineación oficial del equipo 'Tobilleras de Argamasa' en el partido 5 - 0 MAD Lions KOI Alineación oficial del equipo 'MAD Lions KOI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobilleras de Argamasa

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Wade Mouthaan al minut 10, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Tobilleras i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Tobilleras va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis Murua va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. John-Olov Pettersson es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wade Mouthaan va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Wade Mouthaan va sorprendre Miguel Cólliga amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Ignacio Vellón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Miguel Cólliga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ignacio Vellón va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Telmo Antilef de Tobilleras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MAD Lions KOI

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): KOI van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Timon Robert Killisperger no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de KOI va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mauro Guirado, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.