Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276658

Amistoso (Int.) 731276658 Información oficial sobre el partido 731276658 en Hattrick

09.05.2024 01:00:00

Naptown Redux Alineación oficial del equipo 'Naptown Redux' en el partido 4 - 2 Bearson Team Alineación oficial del equipo 'Bearson Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Naptown Redux Alineación oficial del equipo 'Naptown Redux' en el partido 7 - 0 Bearson Team Alineación oficial del equipo 'Bearson Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naptown Redux

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Passat el minut 12 de joc, Evan LaValley facilitava les coses al Naptown amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 del partit, el jugador Carlos Milito de Naptown va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 63 gràcies a la jugada de Atte Sohlman, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Naptown va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Milito des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Carlos Milito arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Atte Sohlman va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Włodzimierz Migoń va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Naptown va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Milito va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Włodzimierz Migoń.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Naptown va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dexter Vereen en un 1 contra 1 amb el porter Włodzimierz Migoń, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Abdelbasset Mahdoufi per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Włodzimierz Migoń va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Abdelbasset Mahdoufi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Włodzimierz Migoń va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Dexter Vereen de Naptown va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bearson Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marcin Izydorek rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Danton Bayor, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Lovre Mihaljević va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bearson, al minut 35. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dobromir Gałuszka va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Krzysztof Żabowski, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.