Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276191

Amistoso (Int.) 731276191 Información oficial sobre el partido 731276191 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

VOLIM_TE Alineación oficial del equipo 'VOLIM_TE' en el partido 1 - 3 Real Banana FC Alineación oficial del equipo 'Real Banana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VOLIM_TE Alineación oficial del equipo 'VOLIM_TE' en el partido 1 - 2 Real Banana FC Alineación oficial del equipo 'Real Banana FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VOLIM_TE

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Kalev Laanemäe va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de VOLIM_TE i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El VOLIM_TE ho intentava per la dreta per mitjà de Nataniel Ferrera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nataniel Ferrera de VOLIM_TE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Banana FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jiří Škandera va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Antonio Noboa per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb 47 minuts jugats, Gianluca Fiordalisi de Banana va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Jiří Škandera va augmentar l'avantatge de Banana a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Antonio Badalucco va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 15, en un 1 contra 1 amb el porter, però Eneko Isturitz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Zacharia Mutinta des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Banana va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Marcos Motz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Jiří Škandera va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 55, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Eneko Isturitz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Marcos Motz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Gaby Excoffier, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Banana va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Badalucco de Banana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.