Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276074

Amistoso (Int.) 731276074 Información oficial sobre el partido 731276074 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Gorillaz Alineación oficial del equipo 'Gorillaz' en el partido 3 - 6 VfB Germania Alineación oficial del equipo 'VfB Germania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Gorillaz Alineación oficial del equipo 'Gorillaz' en el partido 2 - 6 VfB Germania Alineación oficial del equipo 'VfB Germania' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorillaz

Goles Goles

  • 114 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Sorin Iancu no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gorillaz. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Şerban Costache xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els seguidors del Gorillaz van tornar a saltar d'alegria al minut 79. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Sorin Iancu que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Daniel Bernea de Gorillaz va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ionuţ Costeniuc de Gorillaz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VfB Germania

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Angas McDonald arribés a peus de Hossein Oveisi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Germania el 0 - 1.
  • 160 Minuto 13 (Gol de falta): Al minut 13 del partit, Noelio Núñez va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Edgar Brekveld que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Germania.
  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Germania eren letals, i Hossein Oveisi va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 4 entrant des de la dreta.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 5 s'ha de veure repetit: en Noelio Núñez de Germania va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Hossein Oveisi, que no va perdonar.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una falta xutada per Noelio Núñez va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 3 - 6 per a Germania. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Shabaan Zein va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Călin Grozea va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Edgar Brekveld, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.