Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275777

Amistoso (Int.) 731275777 Información oficial sobre el partido 731275777 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 5 - 2 beluz Alineación oficial del equipo 'beluz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 6 - 0 beluz Alineación oficial del equipo 'beluz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Princesa do Solimoes

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Solimoes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Nikos Groudas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Garifallos Tsartsikidis va augmentar l'avantatge de Solimoes a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Garifallos Tsartsikidis va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Solimoes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eftichis Karterouliotis va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Solimoes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Garifallos Tsartsikidis va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Kondrat Enin per la seva rapidesa. Al minut 2 va intentar marxar per velocitat d'en Lucio Lavolpe, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Garifallos Tsartsikidis de Solimoes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Dantis Maggioros gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Rodrigo Lezica va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88, Dimosthenis Tsongas de Solimoes va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

beluz

Goles Goles

  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Ramiro Albornoz va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 71 de joc. Lê Xuân Bình es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, beluz va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Bendt Abrahamsen va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Waldo Clotet de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matías Capdevilla de beluz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.