Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275668

Amistoso (Int.) 731275668 Información oficial sobre el partido 731275668 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Chacarita Juniors CF Alineación oficial del equipo 'Chacarita Juniors CF' en el partido 1 - 3 Die Leute aus Saas Fee Alineación oficial del equipo 'Die Leute aus Saas Fee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chacarita Juniors CF Alineación oficial del equipo 'Chacarita Juniors CF' en el partido 3 - 1 Die Leute aus Saas Fee Alineación oficial del equipo 'Die Leute aus Saas Fee' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chacarita Juniors CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Chacarita va reduir el marcador al minut 74 a 1 - 2 quan Rudel Boned va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Chacarita per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rudel Boned, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Gert-Marijn Hoes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Tommaso Fenzi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chacarita.
  • 210 Minuto 49 (Ocasión de falta): Jerzy Bester va llançar una falta directa al minut 49 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Edimar Floriani va marxar de Kevin Köck en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Chacarita van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Die Leute aus Saas Fee

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Leute el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Erich Bieber va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Christian Lang va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Leute, Melchior Humer, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Erich Bieber de Leute va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Benjamin Eder quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Benjamin Eder va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Erich Bieber va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paul Glawischnig al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.