Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275203

Amistoso (Int., RC) 731275203 Información oficial sobre el partido 731275203 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Betosz FC Alineación oficial del equipo 'Betosz FC' en el partido 5 - 4 Aamaain Alineación oficial del equipo 'Aamaain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Betosz FC Alineación oficial del equipo 'Betosz FC' en el partido 5 - 1 Aamaain Alineación oficial del equipo 'Aamaain' en el partido
Tiene un resultado normal 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betosz FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Leopold Żołnowski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Betosz es posava per davant!
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Betosz prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Mikołaj Kubeł va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Corria el minut 69 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Béla Foltányi, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 100 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 100 minuts, José Luis Varletta va superar per velocitat Loris Agagliate per posar el 4 - 3 al marcador.
  • 133 Minuto 101 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Betosz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Emerson Hoeflaak des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Béla Foltányi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Betosz que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Leopold Żołnowski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Melgar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Béla Foltányi va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Mikołaj Kubeł, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Varletta de Betosz es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.

Aamaain

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 25 minuts Paolo Pagnan va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Sergio Moliterni de Aamaain va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Betosz. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Loris Agagliate la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aamaain es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 78.
  • 190 Minuto 110 (Gol de falta): Al 110 minuts, El Aamaain va fer el 5-4. En Flavio Armellin va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Örs Sándor, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vanni Raviolo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Michele Donvito va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Aamaain va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Örs Sándor va desviar el xut final de Flavio Armellin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Paolo Pagnan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Örs Sándor, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Al minut 109 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Michele Donvito la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Aamaain havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.