Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275056

Amistoso (Int.) 731275056 Información oficial sobre el partido 731275056 en Hattrick

08.05.2024 16:15:00

Baco_F.C. Alineación oficial del equipo 'Baco_F.C.' en el partido 2 - 2 Deportivo Penca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Penca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Baco_F.C. Alineación oficial del equipo 'Baco_F.C.' en el partido 6 - 0 Deportivo Penca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Penca' en el partido
Es un cenizo 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baco_F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 56 (Gol de falta): Naser Murat Hamdan va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 56.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Baco_F.C. una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Salvo Scura, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Baco_F.C. va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Suliman Zaghlool va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Rodrigo Tino va marxar per velocitat al minut 33 i va fer una passada de la mort a Acoidan Navas, però aquest va fallar.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Baco_F.C. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Elio Guastafierro va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Naser Murat Hamdan del Baco_F.C. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Deportivo Penca

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Doménico Arocha quedar desmarcat i marcar per a Penca al minut 22. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 56 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 56 pels visitants. En Doménico Arocha va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gualterio Kofman de Penca es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Wilfredo Pallotta de Penca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.