Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275010

Amistoso (Int., RC) 731275010 Información oficial sobre el partido 731275010 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Real Pack Alineación oficial del equipo 'Real Pack' en el partido 0 - 1 Erdenheim Farmteam Alineación oficial del equipo 'Erdenheim Farmteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Pack Alineación oficial del equipo 'Real Pack' en el partido 2 - 0 Erdenheim Farmteam Alineación oficial del equipo 'Erdenheim Farmteam' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pack

Erdenheim Farmteam

Goles Goles

  • 137 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 88 una excel·lent centrada de Jonah Seymour va arribar a Juan Carlos Aguilera, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Joseph Ralston hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Cal Chance havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Earthmen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Austin Barks va quedar-se sol davant el porter Braulio Faladeiro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Earthmen va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abou El Fotouh Islam va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 87, el Earthmen estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Austin Barks va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Keenan Stocks de Earthmen es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Abou El Fotouh Islam, el jugador de Earthmen va ser expulsat al minut 79.