Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274781

Amistoso 731274781 Información oficial sobre el partido 731274781 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 6 - 1 U.D.UTICA Alineación oficial del equipo 'U.D.UTICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 7 - 0 U.D.UTICA Alineación oficial del equipo 'U.D.UTICA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Incoñito

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Quintí Valent va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de C.F.Incoñito.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, C.F.Incoñito va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Quintí Valent, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de C.F.Incoñito. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Quintí Valent xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Soriano Beizama es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 72 minuts quan Quintí Valent va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Baudelio Gatinara Leñano, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 5 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de C.F.Incoñito a 6 - 1. Quintí Valent va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sebastián Despuig va intentar anar-se'n per velocitat al minut 41 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Soriano Beizama va rematar alt.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jānis Lunte de C.F.Incoñito va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jedei Cacho va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

U.D.UTICA

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): U.D.UTICA va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Robin Michel va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): U.D.UTICA va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 田 (Tian) 子羽 (Ziyu) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.