Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274331

Amistoso (Int.) 731274331 Información oficial sobre el partido 731274331 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Óbudai Ólomlábúak Alineación oficial del equipo 'Óbudai Ólomlábúak' en el partido 4 - 3 Muszkieterowie Alineación oficial del equipo 'Muszkieterowie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Óbudai Ólomlábúak Alineación oficial del equipo 'Óbudai Ólomlábúak' en el partido 3 - 0 Muszkieterowie Alineación oficial del equipo 'Muszkieterowie' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Óbudai Ólomlábúak

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): ÓÓ va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 György Riba va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ÓÓ va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en István Richter-Hauser progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a ÓÓ i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 50 minuts de joc. Mentre en Jean-Philippe Hervault el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Radu-Bogdan Rădoi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ÓÓ, Mátyás Sipos, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zdenko Sekso va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Jakob Rønnov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Radu-Bogdan Rădoi va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): ÓÓ per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan György Riba va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Ismael Maia Gonçalves, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, György Riba de ÓÓ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Muszkieterowie

Goles Goles

  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Muszkieterowie van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 72 quan Javier Marín sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Muszkieterowie va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Javier Marín va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Eugen Banc va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Muszkieterowie en aconseguir el 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mark Wickens de Muszkieterowie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 31 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Chwalisław Grześkowiec sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.