Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274086

Amistoso (Int., RC) 731274086 Información oficial sobre el partido 731274086 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

atletico campillos Alineación oficial del equipo 'atletico campillos' en el partido 5 - 2 Raunistula Rangers Alineación oficial del equipo 'Raunistula Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
atletico campillos Alineación oficial del equipo 'atletico campillos' en el partido 9 - 0 Raunistula Rangers Alineación oficial del equipo 'Raunistula Rangers' en el partido
Es un cenizo 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico campillos

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Dimas de Teixido igualava per campillos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): L'empat per part de campillos va arribar al minut 44 quan Emerson Beugelsdijk va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Hoàng Lương Tài va donar a campillos un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Emerson Beugelsdijk va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de campillos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tuomo Sakko va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Benjamin Royer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a campillos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Diego Quemada, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Al minut 46 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dimas de Teixido de campillos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Ivan Hérion hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hoàng Lương Tài havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tuomo Sakko per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sakari Pajala va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Raunistula Rangers

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Raunistula Jere Virjonen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Lippo Tiusanen de Raunistula es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Joni Litmanen de Raunistula va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.