Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274083

Amistoso (Int.) 731274083 Información oficial sobre el partido 731274083 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

P3dr0tus Alineación oficial del equipo 'P3dr0tus' en el partido 4 - 0 sportivo cristal Alineación oficial del equipo 'sportivo cristal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
P3dr0tus Alineación oficial del equipo 'P3dr0tus' en el partido 5 - 0 sportivo cristal Alineación oficial del equipo 'sportivo cristal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P3dr0tus

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Houlun Gal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de P3dr0tus.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de P3dr0tus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en István Kutlák progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): P3dr0tus va augmentar la diferència quan Houlun Gal no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bastien Lemal es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Bastien Lemal marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Miloš Živanović que va xutar a fora per molt poc.
  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 24 podia haver acabat en gol, però Juha Arte va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miloš Živanović va rematar alt.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Gábor Bogdán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Juha Arte va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El P3dr0tus ho intentava per la dreta per mitjà de Houlun Gal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bastien Lemal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miloš Živanović va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

sportivo cristal

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jakub Kantecki va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franco Cardaciotto.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kurt Wilhelm Viktor Gonser es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabián Crotto de sportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.