Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274019

Amistoso (Int., RC) 731274019 Información oficial sobre el partido 731274019 en Hattrick

08.05.2024 11:30:00

Winbat wonderers Alineación oficial del equipo 'Winbat wonderers' en el partido 1 - 4 Access_Denied Alineación oficial del equipo 'Access_Denied' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Winbat wonderers Alineación oficial del equipo 'Winbat wonderers' en el partido 0 - 7 Access_Denied Alineación oficial del equipo 'Access_Denied' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winbat wonderers

Goles Goles

  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Garth Weakley sempre és una garantia. Al minut 64, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Dave Ronson marcar el 1 - 3 per al wonderers.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Krzysztof Ściera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63, Peter Rose de wonderers va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Access_Denied

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mitja Dupor que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Access_Denied.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Kornelius Heintzen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mitja Dupor va augmentar l'avantatge de Access_Denied a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Cătălin-Cristian Simionescu va augmentar l'avantatge de Access_Denied a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): En David Beilin va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 16. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): El Access_Denied se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 17, en Krzysztof Ściera va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Access_Denied va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan David Beilin va quedar-se sol davant el porter Nat Alderstone, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Edward Wyziński va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nat Alderstone va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Rafał Czernek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Access_Denied va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de David Beilin al minut 60.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krzysztof Ściera.