Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273539

Amistoso (Int.) 731273539 Información oficial sobre el partido 731273539 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Mareo F.C. Alineación oficial del equipo 'Mareo F.C.' en el partido 3 - 0 Lorims Vänner Alineación oficial del equipo 'Lorims Vänner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mareo F.C. Alineación oficial del equipo 'Mareo F.C.' en el partido 4 - 0 Lorims Vänner Alineación oficial del equipo 'Lorims Vänner' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mareo F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador Eustaquio García Arroba de Mareo, després de 49 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Gaueko Abauntza va augmentar l'avantatge de Mareo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Breixo do Burgo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Mareo va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Eduardo Elcano va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en David Puig va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mareo.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Gerd Hamada del Mareo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gerd Hamada de Mareo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Puig va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Eustaquio García Arroba de Mareo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lorims Vänner

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Lorims van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Jesús Igreda des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Franciszek Bieniewicz de Lorims va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.