Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273489

Amistoso (Int.) 731273489 Información oficial sobre el partido 731273489 en Hattrick

08.05.2024 18:50:00

La Tanqueta y Apolonia Alineación oficial del equipo 'La Tanqueta y Apolonia' en el partido 2 - 1 The S.H.I.E.L.D. Alineación oficial del equipo 'The S.H.I.E.L.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Tanqueta y Apolonia Alineación oficial del equipo 'La Tanqueta y Apolonia' en el partido 3 - 0 The S.H.I.E.L.D. Alineación oficial del equipo 'The S.H.I.E.L.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Tanqueta y Apolonia

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 24, indicava inequívocament que en Dionísio Farias va saber trobar la xarxa rival. Tanqueta desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en Samuel da Graça Sousa de Tanqueta va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Délio Jorge, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Dionísio Farias, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, António Aniceto Barulho de Tanqueta va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fradique Rodrigues Martins de Tanqueta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

The S.H.I.E.L.D.

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): El porter de S.H.I.E.L.D. va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Romeu Gomes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de S.H.I.E.L.D. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tamer Ramy Al-Jaafary va sortir desviat a la dreta de la porteria.