Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273449

Amistoso (Int.) 731273449 Información oficial sobre el partido 731273449 en Hattrick

08.05.2024 21:55:00

Sporting Clube Lisboa B Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Lisboa B' en el partido 3 - 2 Forza Samp Alineación oficial del equipo 'Forza Samp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sporting Clube Lisboa B Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Lisboa B' en el partido 6 - 1 Forza Samp Alineación oficial del equipo 'Forza Samp' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Clube Lisboa B

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Roberto Freitas Simões, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): SCL va aconseguir el 2 - 0 quan Alim Bozlak va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SCL pel centre va donar un gran resultat: el gol de Augusto Amado Morgado va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Augusto Amado Morgado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Carlo Lemma va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giovanni Bandelli de SCL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adolfo Gomes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Forza Samp

Goles Goles

  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marco Chiarato era molt més ràpid que el defensa Jerzy Szysz. Al minut 69, el jugador de Forza va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Kurt Königmaier va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 90 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Miroslav Ouhrabka quasi redueix la diferència al marcador al minut 52, però una gran estirada d'en Mikel de la Mata va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.