Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273311

Amistoso (Int., RC) 731273311 Información oficial sobre el partido 731273311 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

CD Soto Rei Alineación oficial del equipo 'CD Soto Rei' en el partido 5 - 2 Caesare In Pace Alineación oficial del equipo 'Caesare In Pace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Soto Rei Alineación oficial del equipo 'CD Soto Rei' en el partido 2 - 0 Caesare In Pace Alineación oficial del equipo 'Caesare In Pace' en el partido
Tiene bastante suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Soto Rei

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Carlos Espronceda va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Soto Rei empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Soto Rei s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Manuel Tena per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): Corria el minut 95 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Aurelio Chavin, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 108 (Gol por la derecha): Soto Rei va aconseguir el 4 - 2 quan Joan Josep Gual va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Al minut 109, Soto Rei va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Severiano Falces, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Soto Rei va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Arilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Aurelio Chavin va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Soto Rei Carlos Espronceda quasi va assolir l'empat al minut 18 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Carlos Espronceda va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Tena va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Carlos Espronceda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Soto Rei se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rubén Urtueta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Jesús Arilla de Soto Rei va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Tena de Soto Rei va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Severiano Falces de Soto Rei la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Urtueta.

Caesare In Pace

Goles Goles

  • 135 Minuto 11 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Gregorio Nuñez va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Caesare van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 74, quan Gregorio Nuñez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.