Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273240

Amistoso (Int.) 731273240 Información oficial sobre el partido 731273240 en Hattrick

08.05.2024 09:15:00

Inter Minsk Alineación oficial del equipo 'Inter Minsk' en el partido 4 - 2 Koanni Club Gujana Alineación oficial del equipo 'Koanni Club Gujana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Inter Minsk Alineación oficial del equipo 'Inter Minsk' en el partido 8 - 0 Koanni Club Gujana Alineación oficial del equipo 'Koanni Club Gujana' en el partido
Es un cenizo 8.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Minsk

Goles Goles

  • 110 Minuto 43 (Gol de falta): Inter m equilibrava els comptes al minut 43 quan en Pongchai Thongrueng va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 73 gràcies a la jugada de Pongchai Thongrueng, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Arkadz' Smychkou va donar a Inter m un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Gutiérrez es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Inter m per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stephen Handy, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Inter m van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Mauro Piñero Yeste des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Pongchai Thongrueng del Inter m ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Koanni Club Gujana

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Koanni es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jaleel Lind es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 84 i semblava que Koanni desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte André Rödelheim va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ahmed Fejzić després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marc Alemán va poder desviar-lo a córner.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jaleel Lind, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Inter m, però Markus Kohn no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sigfried Demuyser de Koanni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.