Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273187

Amistoso 731273187 Información oficial sobre el partido 731273187 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido 2 - 2 Schilde IF Alineación oficial del equipo 'Schilde IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido 1 - 1 Schilde IF Alineación oficial del equipo 'Schilde IF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,5 % 69,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Culture Club

Goles Goles

  • 104 Minuto 49 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Leocadio 'Leo' Dugarte va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Culture: 1 a 2 al minut 49.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Ole 'Bole' Eskildsen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Elias Eskildsen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Culture.
  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Leocadio 'Leo' Dugarte va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 15, però no s'esperava que en Noah Grønbæk, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Culture van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 51 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Leocadio 'Leo' Dugarte no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Henry Haugaard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 76 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Viggo Melson era ple de bones intencions. Ajudava de forma incondicional als seus companys, però arribava un pèl tard.

Schilde IF

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): José Luis Trastámara va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 24 de joc. Jack Rijers es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Schilde va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 32 va arribar el 0 - 2 quan en Arne Stabel va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): El Schilde se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 47, en Ökkeş Kani va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jack Rijers va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ricky Kolding, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.