Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273113

Amistoso (Int., RC) 731273113 Información oficial sobre el partido 731273113 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 4 - 6 Fernandes FC Alineación oficial del equipo 'Fernandes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 5 - 6 Fernandes FC Alineación oficial del equipo 'Fernandes FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,9 % 44,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club New Village

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rubén León Rodrigo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Village empatava el partit, 1 a 1, al minut 36.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Village va ser Giovanbattista Stevoli.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Village va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Isidro Ojeda des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): Perry Mcgee va augmentar la diferència de Village a 4 - 1 des del punt de penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giovanbattista Stevoli de Village es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Pieres.

Fernandes FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emmanuel Lorand es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Emeterio Silva Mitjans la va convertir en gol amb un remat de cap en Nicola Vittoria tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 74 el marcador es va actualitzar: 4 - 2.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Fernandes seguien lluitant fins al final. Al minut 76, fruit d'aquests esforços, Xelasio Melida va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Emmanuel Lorand va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 4 al minut 79.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): En Jānis Ratnieks conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-5
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Emmanuel Lorand, que va ser qui va marcar 4 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Xelasio Melida va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mohd Nizam Rauf Khidir, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Jānis Ratnieks va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 250 Minuto 48 (Ocasión de falta): Després de 48 minuts, Xelasio Melida va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Mohd Nizam Rauf Khidir el va poder desviar a córner.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jānis Ratnieks que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.