Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273111

Amistoso (Int., RC) 731273111 Información oficial sobre el partido 731273111 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

La ChiriMoya Mecánica Alineación oficial del equipo 'La ChiriMoya Mecánica' en el partido 2 - 6 Schwaaner SV Alineación oficial del equipo 'Schwaaner SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
La ChiriMoya Mecánica Alineación oficial del equipo 'La ChiriMoya Mecánica' en el partido 1 - 9 Schwaaner SV Alineación oficial del equipo 'Schwaaner SV' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La ChiriMoya Mecánica

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 69 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en 龙 (Long) 业风 (Yefeng), després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el ChiriMoya a l'empat.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Als 85 minuts, una gran jugada per l'esquerra de ChiriMoya va acabar amb la pilota als peus de Joan Rispau que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Moussoro Pensée va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 33 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Joan Rispau de ChiriMoya va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Bernhardt Kaplan i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ChiriMoya, però el xut de Jesús Salazar va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Raúl Reguero Manjón de ChiriMoya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Gómez de Rivero de ChiriMoya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moussoro Pensée de ChiriMoya es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Rispau de ChiriMoya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Şinasi Fethi de ChiriMoya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Diego Collandra de ChiriMoya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Schwaaner SV

Goles Goles

  • 107 Minuto 6 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Marco Solingen va aconseguir per a Schwaaner el 0 - 1 al minut 6, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 180 Minuto 19 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Bardolf Wiedlhofer de Schwaaner va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 19.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Marco Solingen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bardolf Wiedlhofer va augmentar l'avantatge de Schwaaner a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Marco Solingen va anar a parar al cap de Hannibal Elshof que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Schwaaner el 1 - 5.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ton Hacour va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Richard Nolting va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 55, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hannibal Elshof va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hannibal Elshof de Schwaaner es va guanyar la targeta groga merescudament.