Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273052

Amistoso (Int.) 731273052 Información oficial sobre el partido 731273052 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido 7 - 1 MTV Estorf Alineación oficial del equipo 'MTV Estorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido 4 - 0 MTV Estorf Alineación oficial del equipo 'MTV Estorf' en el partido
Tiene bastante suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DINAMO SAN JUAN

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): DINAMO, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Eloy Tobia per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joaquim Maria Ibars va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Agustín Sánchez-Arjona va augmentar l'avantatge de DINAMO a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Sherzat Omurzakov va augmentar la diferència de DINAMO a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de DINAMO al minut 72, que va llançar ajustat al pal en Sherzat Omurzakov. 5 - 1 pels locals.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Joaquim Maria Ibars va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DINAMO, Miguel Solares, que va marcar, sense saber com, el 6 - 1.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): DINAMO va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Sherzat Omurzakov. 7 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El DINAMO ho intentava per la dreta per mitjà de Eloy Tobia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 41 podia haver acabat en gol, però Edmund Billin va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José María Serrano va rematar alt.

MTV Estorf

Goles Goles

  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Claus Dieter Nordbrink va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 52, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Estorf, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.