Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273029

Amistoso (Int.) 731273029 Información oficial sobre el partido 731273029 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 6 - 0 LostBoys DU Alineación oficial del equipo 'LostBoys DU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 2 - 1 LostBoys DU Alineación oficial del equipo 'LostBoys DU' en el partido
Tiene mucha potra 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Athletic prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Jesús Carmona va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): El gol de falta de Jèp Anell sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 31 i ampliar l'avantatge de Athletic a 2 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Athletic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Leonardo Bettencourt des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 en Jèp Anell va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Carlo Panero va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Athletic i marcant el 5 - 0.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Athletic. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Azibar Gorosurreta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Nuno Caldas va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Narin Piemnithikul va xutar a fora.

LostBoys DU