Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731272106

Amistoso (Int.) 731272106 Información oficial sobre el partido 731272106 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

FC Schienbeinkicker Alineación oficial del equipo 'FC Schienbeinkicker' en el partido 3 - 0 Čeznem da zeznem Alineación oficial del equipo 'Čeznem da zeznem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Schienbeinkicker Alineación oficial del equipo 'FC Schienbeinkicker' en el partido 4 - 0 Čeznem da zeznem Alineación oficial del equipo 'Čeznem da zeznem' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Schienbeinkicker

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Edilio Lavino, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Schienbeinkicker es posava per davant!
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Schienbeinkicker va aconseguir el 2 - 0 quan Anatoliy Zaletkin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Schienbeinkicker va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bruno Kold progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dan MacQuaid va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 22. En Alfred Margelist va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Alfred Margelist, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Kerian Serrière de Schienbeinkicker gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Edilio Lavino. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Čeznem da zeznem

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 70, quan un error defensiu va deixar Eduardo Martínez completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Giacomo Tacconi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Friedolin Schau.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alen Marčetić va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Eduardo Martínez, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giacomo Tacconi de ČDZ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.