Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731272071

Amistoso (Int., RC) 731272071 Información oficial sobre el partido 731272071 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

Eintracht Hohne 02 Alineación oficial del equipo 'Eintracht Hohne 02' en el partido 1 - 0 Senseless Waste Alineación oficial del equipo 'Senseless Waste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eintracht Hohne 02 Alineación oficial del equipo 'Eintracht Hohne 02' en el partido 2 - 0 Senseless Waste Alineación oficial del equipo 'Senseless Waste' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eintracht Hohne 02

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Henriko Ortenberg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Eintracht es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Eintracht va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Erich Erd en un 1 contra 1 amb el porter Anton Lantz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Eintracht per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Frane Oltran, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Eintracht va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Erich Erd ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Frane Oltran va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eintracht se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrik Panthekau.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Henriko Ortenberg de Eintracht va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Senseless Waste

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Salvador Gells quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Daniel Camón va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 29, i va passar la pilota a Anton Gray, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 78 en Kevin Clark ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Salvador Gells el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stephen Nsubuga de Senseless es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.