Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731271751

Amistoso (Int., RC) 731271751 Información oficial sobre el partido 731271751 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Alfa Ricci Alineación oficial del equipo 'Alfa Ricci' en el partido 3 - 1 Chelseadrid Alineación oficial del equipo 'Chelseadrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alfa Ricci Alineación oficial del equipo 'Alfa Ricci' en el partido 2 - 2 Chelseadrid Alineación oficial del equipo 'Chelseadrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alfa Ricci

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Al minut 18 l'àrbitre va premiar Ricci amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Fabio Nappi va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 102 (Gol por el centro): Al minut 102 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Procopio Rigonat ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ricci es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 110 (Gol por el centro): Al minut 110 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Diego Murgia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Ricci.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Giulio Rago va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ricci la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fabio Nappi va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Ryszard Jędrzejak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Stefano Ciofani va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Robert Deuerling-Horvath rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabio Nappi de Ricci va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chelseadrid

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 30 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Takis Stefopoulos marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Michael Feiersinger va encarar al porter al 23, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Percy Gillespie va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chelseadrid que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fatty Krakouer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Chelseadrid va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 113 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 117 (Ocasión por el centro): En Todd Greco va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Sergio Soppelsa.