Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731271736

Amistoso (Int., RC) 731271736 Información oficial sobre el partido 731271736 en Hattrick

09.05.2024 00:30:00

La Fusiion Alineación oficial del equipo 'La Fusiion' en el partido 4 - 1 Dashko Defender Academy Alineación oficial del equipo 'Dashko Defender Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Fusiion Alineación oficial del equipo 'La Fusiion' en el partido 4 - 0 Dashko Defender Academy Alineación oficial del equipo 'Dashko Defender Academy' en el partido
Tiene un resultado normal 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Fusiion

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DDA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Damir Petković la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del La Fusiion es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 3.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Abdallah Benmoussa va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 26 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Richard Capuccini es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de La Fusiion pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolás Enrique Teren Bernal va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Damir Petković va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 58 (Ocasión de penalti): En Abdallah Benmoussa va llançar un penal al minut 58. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Richard Capuccini de La Fusiion gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Dashko Defender Academy

Goles Goles

  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Gervasio Romero Gámez de DDA va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): DDA va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Simon Scharfetter que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simon Scharfetter de DDA es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gervasio Romero Gámez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.