Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731271722

Amistoso (Int.) 731271722 Información oficial sobre el partido 731271722 en Hattrick

08.05.2024 20:00:00

Chimboraze Alineación oficial del equipo 'Chimboraze' en el partido 3 - 1 RCD Soret Alineación oficial del equipo 'RCD Soret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Chimboraze Alineación oficial del equipo 'Chimboraze' en el partido 6 - 0 RCD Soret Alineación oficial del equipo 'RCD Soret' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chimboraze

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Andre Ampferthaler va donar a Chimboraze un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Chimboraze a 2 - 0. Tatu Punkeri va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Chimboraze va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lukas Stormweg va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Tatu Punkeri es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chimboraze a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Taylor Reichert va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iman Desmet va rematar alt.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Chimboraze Iman Desmet quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Michał Osiadacz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Michał Osiadacz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Arnau Serracarbasa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Taylor Reichert de Chimboraze va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RCD Soret

Goles Goles

  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): El jugador Floriano Aschieri de Soret es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.