Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731271419

Amistoso (Int., RC) 731271419 Información oficial sobre el partido 731271419 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

!!! VaffaBruz !!! Alineación oficial del equipo '!!! VaffaBruz !!!' en el partido 2 - 3 Koukouroukou Alineación oficial del equipo 'Koukouroukou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
!!! VaffaBruz !!! Alineación oficial del equipo '!!! VaffaBruz !!!' en el partido 2 - 0 Koukouroukou Alineación oficial del equipo 'Koukouroukou' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

!!! VaffaBruz !!!

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Denis Simonin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de !VB!, Rostislav Slobodenko, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jean-Jacques Coenen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jean-Jacques Coenen va fer al minut 6 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gaismonis Rūķis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Rostislav Slobodenko va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Koukouroukou

Goles Goles

  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Winter Vincke va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Damian Lecroque se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 37 per a koukou.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Adam Höhmann va anar directament als peus de Egyed Czinege que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de koukou eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 44, Damian Lecroque va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Adam Höhmann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gregorio Intaschi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Denis Simonin no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Damian Lecroque estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de koukou van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Adam Höhmann, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Damian Lecroque al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Damian Lecroque de koukou va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.