Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731270787

Amistoso (Int., RC) 731270787 Información oficial sobre el partido 731270787 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

Blau-Weiße Bande Alineación oficial del equipo 'Blau-Weiße Bande' en el partido 5 - 3 Sealeaf FC Alineación oficial del equipo 'Sealeaf FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Blau-Weiße Bande Alineación oficial del equipo 'Blau-Weiße Bande' en el partido 4 - 1 Sealeaf FC Alineación oficial del equipo 'Sealeaf FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blau-Weiße Bande

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Blau-Weiße va ser Sebastian Kępski.
  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Blau-Weiße s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Willhelm Baum per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Lütmar Hoblik arribés a peus de Sebastian Kępski, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Blau-Weiße el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Torsten Oberrauter del Blau-Weiße ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Franz-Wolfgang Garamella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Patrick Robertsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Sebastian Kępski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Sebastian Kępski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Patrick Robertsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 95 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Lütmar Hoblik va rebre molts aplaudiments. Al minut 95 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Al minut 99 es va veure una gran oportunitat per a Blau-Weiße per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Edgar Arana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Torsten Oberrauter de Blau-Weiße va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Edgar Arana va xutar fora per a Blau-Weiße, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Willhelm Baum de Blau-Weiße, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Patrick Robertsson en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Blau-Weiße, Bodo Massag-Jobmann, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Blau-Weiße, Franz-Wolfgang Garamella, col·locà la pilota just a les mans d'en Patrick Robertsson. El marcador: 5 - 3.

Sealeaf FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 12 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Baruti Eze.
  • 154 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Mehmet Özgür Alay va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Sealeaf al minut 76. Mehmet Özgür Alay va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gobonyeone Moatlhaping va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Sealeaf va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 101, quan Gobonyeone Moatlhaping va quedar-se sol davant el porter Philipp Alexander Gmachl, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Otay Jamhari.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Mesud Hadžić de Sealeaf va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mhina Githae de Sealeaf va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sealeaf Payton Messing, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Philipp Alexander Gmachl. El marcador continuava 5 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Beppe Bastianutti de Sealeaf va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.