Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731270605

Amistoso (Int., RC) 731270605 Información oficial sobre el partido 731270605 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Pandurii 2006 Alineación oficial del equipo 'Pandurii 2006' en el partido 4 - 1 Thorny Devils Alineación oficial del equipo 'Thorny Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pandurii 2006 Alineación oficial del equipo 'Pandurii 2006' en el partido 3 - 1 Thorny Devils Alineación oficial del equipo 'Thorny Devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandurii 2006

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Philip 'Ping-Pong' Sarpong de Pandurii va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Viti 'Coco' Roco de Godoy que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pandurii va ser Ilie Moarcăş.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Pandurii va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Viti 'Coco' Roco de Godoy des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Puiu Neşa de Pandurii va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Pandurii va estar a punt d'arribar en un córner. En Mathias 'Rooster' Hennion va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Călin-Ioan Stoica va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Tommy Thornton va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 10, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Philip 'Ping-Pong' Sarpong sempre els tira per la dreta i en Tommy Thornton, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Viti 'Coco' Roco de Godoy gairebé va marcar per a Pandurii des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Al minut 61, Philip 'Ping-Pong' Sarpong gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tommy Thornton al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos 'Roberto' González Ríos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilie Moarcăş de Pandurii amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Thorny Devils

Goles Goles

  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Puiu Neşa es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Ferdynand Słobodzian per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 36 passava a ser 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damian Kovacs.