Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731270283

Amistoso 731270283 Información oficial sobre el partido 731270283 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

bar el rincon Alineación oficial del equipo 'bar el rincon' en el partido 3 - 2 Real Aguilas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aguilas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
bar el rincon Alineación oficial del equipo 'bar el rincon' en el partido 5 - 1 Real Aguilas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aguilas C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bar el rincon

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, José Elorregui, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. rincon es posava per davant!
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en José Elorregui va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de rincon.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): rincon va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 82 Jure Kapelari va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jure Kapelari de rincon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Aguilas C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 74 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 74 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Aguilas. Antonio De Felice el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pelle Vlot, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Aguilas tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Pelle Vlot ho va intentar al minut 15 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 289 Minuto 23 (Ocasión evento especial): En Pelle Vlot va fer una ràpida incursió al minut 23, però en Moussa Sounouvou no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): El Aguilas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 25, en Alessandro De Vita va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.