Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269913

Amistoso (Int., RC) 731269913 Información oficial sobre el partido 731269913 en Hattrick

07.05.2024 22:45:00

Ciao Bella! Alineación oficial del equipo 'Ciao Bella!' en el partido 4 - 2 Blue Berry Alineación oficial del equipo 'Blue Berry' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ciao Bella! Alineación oficial del equipo 'Ciao Bella!' en el partido 2 - 0 Blue Berry Alineación oficial del equipo 'Blue Berry' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciao Bella!

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Bella! prenia la batuta de l'encontre al minut 58, quan en Hilary Rewilak va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): Passats 97 minuts, Dino van der Well, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bella! es posava per davant!
  • 137 Minuto 104 (Gol evento especial extremo + rematador): Hilary Rewilak va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 104 de joc. Borzysław Jonkisz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 109 (Gol por la derecha): Giuseppe Rorato va incrementar l'avantatge de Bella! amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Hilary Rewilak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Bella! va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hilary Rewilak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Bella! va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Manaiti Degage va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 88 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Hilary Rewilak no va ser aprofitada per en Borzysław Jonkisz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kawena Teriierooiterai de Bella! es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, José Alberto Manquepán de Bella! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kawena Teriierooiterai de Bella! va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 512 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar José Alberto Manquepán de Bella! per doble groga al minut 111.

Blue Berry

Goles Goles

  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Alin Mărgulescu, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 85.
  • 162 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 103 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Zas Rei de Berry marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Alin Mărgulescu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Berry va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arseni Climent, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): El Berry va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 24, però en Damoun Habibvand va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Alin Mărgulescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Berry que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alin Mărgulescu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.