Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269533

Amistoso (Int., RC) 731269533 Información oficial sobre el partido 731269533 en Hattrick

09.05.2024 01:00:00

Norwich Canaries Alineación oficial del equipo 'Norwich Canaries' en el partido 0 - 4 CPD Trelales 2nds Alineación oficial del equipo 'CPD Trelales 2nds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Norwich Canaries Alineación oficial del equipo 'Norwich Canaries' en el partido 0 - 2 CPD Trelales 2nds Alineación oficial del equipo 'CPD Trelales 2nds' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Norwich Canaries

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Clint Huckabee va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Clint Huckabee hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Edgar Breese. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Muşescu de Canaries va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Daniel Meas de Canaries va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tristen Hale.

CPD Trelales 2nds

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de Trelales Victor Gray va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 37 i semblava que Trelales desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Alex Dempsey va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Gareth Carroll de Trelales va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Roderick Roberts va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Roderick Roberts va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Huw Spiers va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Huw Spiers quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chaim Bashore, però la pilota va topar amb el travesser.