Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269421

Amistoso (Int.) 731269421 Información oficial sobre el partido 731269421 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

keld united Alineación oficial del equipo 'keld united' en el partido 0 - 1 FC Slovan Plzeň Alineación oficial del equipo 'FC Slovan Plzeň' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
keld united Alineación oficial del equipo 'keld united' en el partido 2 - 0 FC Slovan Plzeň Alineación oficial del equipo 'FC Slovan Plzeň' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

keld united

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Tripas Reynoso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): united va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Tripas Reynoso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): united va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bosso Brown en un 1 contra 1 amb el porter Zbyšek Čálek, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Morten Frederiksen no va ser aprofitada per en Kamel Hadadeen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): united per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Tripas Reynoso va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ragner Karlslund de united va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaël Blivet.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hermenegildo Frias de united va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Slovan Plzeň

Goles Goles

  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Vidar Thorblad que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bruno Musolino va fer al minut 74 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pierre-Arnaud Nathan, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pierre-Arnaud Nathan va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ondřej Nováček, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Slovan sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Daniel Čálek, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomáš Pojer de Slovan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.