Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269305

Amistoso (Int., RC) 731269305 Información oficial sobre el partido 731269305 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Himmelev IF Alineación oficial del equipo 'Himmelev IF' en el partido 2 - 1 SuperNada Alineación oficial del equipo 'SuperNada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Himmelev IF Alineación oficial del equipo 'Himmelev IF' en el partido 2 - 0 SuperNada Alineación oficial del equipo 'SuperNada' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Himmelev IF

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Himmelev va ser Arthur Munch.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 53 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Knud-Erik Søe llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Anders Zachariassen era fer passades de llarga distància. Al minut 41 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Heine Byskov però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): Daniel Alexander Liliencron va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 44, però no s'esperava que en Pepijn Henriquez, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Arthur Munch va rematar alt.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Heine Byskov gairebé va marcar per a Himmelev des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nino Heijstek al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Oronzo Sorarù va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anders Zachariassen de Himmelev amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SuperNada

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Piotr Jaszczuk va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a SuperNada.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): SuperNada va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alfredo Castelo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): João Magalhães de SuperNada es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Catarino Paiva de SuperNada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piotr Jaszczuk de SuperNada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.