Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268817

Amistoso (Int.) 731268817 Información oficial sobre el partido 731268817 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

FC Kaffi Luz Alineación oficial del equipo 'FC Kaffi Luz' en el partido 2 - 6 Dinamo Pensionati Alineación oficial del equipo 'Dinamo Pensionati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Kaffi Luz Alineación oficial del equipo 'FC Kaffi Luz' en el partido 0 - 6 Dinamo Pensionati Alineación oficial del equipo 'Dinamo Pensionati' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kaffi Luz

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Arnie Proveniers llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Kaffi per la dreta va donar com a resultat un gol de Radosław Galbierz al minut 86 que reduïa la distància a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Arnie Proveniers va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Attila Kaldenecker de Kaffi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dinamo Pensionati

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Arkadiusz Firszt va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 34.
  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Hannes-Alexander Pirstinger va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 1 - 2 per a Pensionati.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Janick Van Quickelberghe, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, el Pensionati va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Stanisław Bączek, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Pensionati va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tiberiu-Marian Ceauş, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pensionati. A fi d'aconseguir el 2 - 6, van tocar-la en curt per tal que Tiberiu-Marian Ceauş xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Tiberiu-Marian Ceauş per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 29, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): Ernest Czwojdziński va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Hannes-Alexander Pirstinger que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Enrico Dicannavò de Pensionati va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.