Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268701

Amistoso 731268701 Información oficial sobre el partido 731268701 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Pobos Celtas Alineación oficial del equipo 'Pobos Celtas' en el partido 3 - 3 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pobos Celtas Alineación oficial del equipo 'Pobos Celtas' en el partido 4 - 1 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pobos Celtas

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 61 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Denny Whelan, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Celtas a l'empat.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Denny Whelan arribés a peus de Óscar Español, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Celtas el 2 - 2.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Celtas equilibrava la balança al minut 90. En Olimpio Buxán, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Español va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mohd Syamsuri Mahmoud i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Celtas, però el xut de Denny Whelan va sortir bastant desviat.

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Aladrokes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Malo Ecay va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfons Rolka va augmentar l'avantatge de Aladrokes a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Aladrokes agafava avantatge al minut 74 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carles Jaume amb mestria.