Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268531

Amistoso (Int.) 731268531 Información oficial sobre el partido 731268531 en Hattrick

08.05.2024 23:00:00

Better Boys Alineación oficial del equipo 'Better Boys' en el partido 7 - 2 TricoShowSP Alineación oficial del equipo 'TricoShowSP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Better Boys Alineación oficial del equipo 'Better Boys' en el partido 7 - 0 TricoShowSP Alineación oficial del equipo 'TricoShowSP' en el partido
Tiene un resultado normal 6.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Better Boys

Goles Goles

  • 190 Minuto 16 (Gol de falta): El Otto Wirth va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Better. 1-1.
  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): En Otto Wirth va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Faisal Jawhar va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 24 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Francesco Zamparo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jon Cage va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 5 - 2 al minut 60.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): Francesco Zamparo de Better va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Diego 'Iron' Castañeda que va completar la jugada que feia pujar el 6 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Laurent Regimbald, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 2 per a Better.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Laurent Regimbald quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Jared Ayers arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Better ho intentava per la dreta per mitjà de Jon Cage, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erik Searles de Better va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

TricoShowSP

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Avelino Fernandes la va rematar Amatzya Esteron amb una magnífica volea que va fer pujar per a TricoShowSP el 0 - 1.
  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors de TricoShowSP no defallien en cap moment. Producte d'això, en Antreas Kokonas va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tarcísio Antônio Alberton va rematar amb l'empenya exterior desviat.